I dag blir Spotify mer sosial

I dag blir Spotify mer sosial

Ny versjon av musikktjenesten integreres med Facebook.

En helt ny versjon av musikktjenesten Spotify ble lansert klokken 10 idag. Den nye versjonen har stort fokus på sosiale nettverk, og blant annet finnes det nå en innebygget funksjon for å dele musikk gjennom Facebook.

- I dag har Spotify tatt steget mot å gjøre musikk mer sosial og virkeliggøre våre drømmer om å bli den ultimate musikkplattformen, sier Spotify-sjef Daniel Ek.

- Vi vil gjøre det mulig for brukerne å dele musikk på en måte som aldri tidligere har vært mulig.

Lettere å dele

I den nye varianten av musikkprogrammet vil det blant annet bli mulig å søke opp Facebook-venner, som man så vil kunne dele enkeltsanger og playlister med.

Ved å linke til Spotify-profilen sin på blogger, nettsider og andre nettverk vil brukerne også kunne dele sin favorittmusikk gjennom disse kanalene. Det vil i tillegg bli mulig å kopiere musikkfiler til mobilen uten bruk av en USB-kabel, gjennom en trådløs sync feature. Musikktjenestens visuelle uttrykk er også noe endret.

Den nye versjonen er tilgjengelig for nedlasting fra klokken 10 idag, og finnes både i gratisversjon og betalingsversjon. Mer informasjon finnes på Spotifys blogg.

Nett-tjenester