Disse bildene søker vi etter

Disse bildene søker vi etter

Sjekk hvilke bilder folk flest søker etter på Google.

Hva er det mest populære søkeordet i Googles bildesøk det siste året her til lands? Jenter. Ikke akkurat en nyhet kanskje, men muligheten til å finne det er.

I søketjenesten for Googles egne søk, Google Insights for Search, er det nå mulig å finne ut hva slags bilder og nyheter folk søker etter.

Google har som kjent både vanlig søk, bildesøk og nyhetssøk. Tidligere var det kun mulig å se statistikk for vanlige søk.

LES MER:

Google avslører våre søk

Ifølge Google kan du bryte ned søkene i tidsperioder på 7 dager, 30 dager eller 90 dager. Du kan også velge ulike kategorier, bil, underholdning, helse, osv.

I løpet av den siste uken er det dødsfallet til skuespillerinnen Natasha Richardson, kona til Liam Neeson, som dominerer nyhetssøk både i Norge og resten av verden, ifølge Google Insights.

Paradise Hotel, Birkebeinerrennet og iPhone 3.0 var også hete nyhetsemner her hjemme.

I den samme perioden har nordmenn vært mest opptatt av å søke etter bilder av kart. På bildesøkene som øker prosentvis mest i løpet av uken finner vi også her Natasha Richardson, i tillegg til bilder av påske og Paradise Hotel-programleder og glamourmodellen Triana Iglesias.

Gå til Google Insights for Search og sjekk selv.