Dropbox kjøper Mailbox

Dropbox kjøper Mailbox

Dropbox kunngjorde på fredag at de har kjøpt den populære epost-appen Mailbox.

Den populære skylagringstjenesten Dropbox har kjøpt den også populære epost-appen Mailbox. Det melder Computerworlds nyhetstjeneste .

Dropbox skriver at Mailbox- teamets ”ambisjoner var de samme som våre - å løse livets skjulte problemer og å mane frem de tingene vi gjør hver dag. Vi innså raskt, at sammen kunne vi spare millioner av mennesker mye for mye slit”.

Administrerende direktør for Mailbox, Gentry Underwood, sa da Mailbox først startet at målet til selskapet var å forbli uavhengig, og at det å bli kjøpt opp ville være som et nederlag.

Oppkjøp er ”for å være ærlig, alltid en risiko”, sa Underwood. Han la til at han mente at et selskap burde søke om hjelp hvis et produkt ikke gjør det like bra som planlagt, og at teamet da må finne et nytt hjem for produktet, eller for talentet.

Underwood sa bare for en måned siden at selv om Mailbox kunne støte på slike problemer, ”er håpet vårt å kunne bygge en stor business ut av det”. Underwood ville ikke umiddelbart gi noen kommentar på det som har skjedd siden den gang.

- Vi ser alle frem mot å gjøre Mailbox enda bedre, og for å få så mange som mulig til å bruke det. Det er så mye å gjøre, og vi gleder oss til å komme i gang, skriver Dropbox nå.

Nett-tjenester