eBay for kunnskap

eBay for kunnskap

På School of Everything kan du lære alt fra C++ og blogging til ateisme eller hvordan du kan forandre verden.

Det finnes utrolig mange flinke folk der ute, og det finnes minst like mange som er interessert i det de flinke har å tilby. Til nå har det vært vanskelig å utnytte dette, hvis ikke det du er flink på er å selge ting på eBay, eller lage egne ting du kan selge på Etsy.

Men hva om du er flink til noe som er er mindre håndfast? Om du for eksempel er god til å spille gitar eller piano, snakke et annet språk, kjøre bil, eller undervise i fysikk har det ikke vært like lett å utnytte dette økonomisk på nettet. På samme måte: om det du trenger ikke er en gjenstand, men heller å lære noe nytt, så har du ikke noe sted å gå for å kjøpe denne tjenesten. Det finnes riktig nok et vell av nettresurser for å lære det meste, men noen ganger er ikke det nok. En kjørelærer på nettet er kanskje ikke helt optimalt.

Skolen for alt
Nå vil School of Everythng fylle dette hullet og være et bindeledd mellom de som kan noe, og de som vil lære noe. Akkurat som på eBay søker du etter det du er villig til å betale for for å skaffe deg, men her er det bare kunnskap som gjelder.

Det er også mulig å bruke School of everything til å bytte kunnskap, eller rett og slett tilby gratis hjelp. I tillegg til hva kan du også søke etter hvor, i tilfelle du helst vil lære av en person ansikt til ansikt. Hver person som vil lære bort noe får en profilside med bilde, kort informasjon om vedkommende, kart, oversikt over hvem vedkommende retter seg mot med tanke på ferdighetsnivå, aldersgruppe, og prisgruppe, og en liste over fag og ferdigheter.

School of everything tilbyr en markedsplass for deling av kunnskap, til gjengjeld tar de en liten andel av pengene som bytter hender, som er vanlig praksis på nettsider for kjøp og salg.

Etterlengtet
School of Everything ser ut til å være en etterlengtet tjeneste. De åpnet dørene for bare få dager siden, men har allerede over 200 personer som står i kø for å lære deg alt du måtte trenge å vite innen IT og teknologi, alt fra markedsføring på nett til C++. Dette er virkelig en markedsplass som er informasjonssamfunnet verdig.

Selv kan jeg nesten ikke vente på muligheten til å lære fysikk og hvordan jeg reparerer sykkelen min, av én og samme person. Dette er virkelig en markedsplass som er informasjonssamfunnet verdig.

Les om: