Eneste norske Red Herring

Eneste norske Red Herring

Varnish Software gik til topps i Red Herring 100 Global Award som eneste norske selskap i år.

Varnish Software har mottatt den prestisjefylte Red Herring 100 Global Award. Utmerkelsen deles ut årlig til nyskapende teknologiselskaper og entreprenører fra hele verden. Selskapet var dessuten de eneste norske selskapet som mottok utmerkelsen i år.

Vinnerne av Red Herring 100 Global 2013 ble annonsert under en seremoni i Los Angeles 20. november 2013, og listen finner du her.

- Vi er svært beæret over å bli tildelt denne utmerkelse som anerkjenner de beste teknologi-selskapene i verden, sier Lars Larsson, administrerende direktør i Varnish Software.

- Denne prisen er et bevis på at Varnish Software leverer en unik merverdi for selskaper som er avhengige av å ha en tilstedeværelse på web for å sikre inntekter og suksess, fortsetter han.

Satser i statene

Selskapet har gjort flere endringer i sin organisasjonsstruktur i det siste, blant annet rekruttering av talenter fra åpen kildekode-miljøet og ny avdeling i New York.

- Vi har gjort det bra i Nord-Amerika til tross for mangel på lokal tilstedeværelse Vi håper at mer nærhet gir enda flere muligheter til å innføre Varnish som en strategisk løsning i verdens største marked, sier Larsson.

Les mer:

Varnish åpner i London

Nett-tjenester