Enkel og gratis PDF-konvertering

Enkel og gratis PDF-konvertering

Her er tre webtjenester som konvertere fra doc til pdf på sekunder.

Har du skrevet en stor oppgave, en jobbsøknad eller en CV i Word vil innholdet vil se bedre og mer profesjonelt ut om du leverer dokumentet fra deg som en PDF-fil.

Samtidig slipper du å bekymre deg for at formatering og stiler som du har brukt skal endre seg hos mottakeren. Den risikoen er stor om dokumentet flyttes mellom ulike tekstbehandlere eller forskjellige versjoner av Word.

Med en PDF-fil låser du dokumentet, slik at stiler og layout bevares slik det er ment. Fremgangsmåten er også svært enkel, gratis og raskt tilgjengelig på nett.

Vi har funnet tre webtjenester som tar på seg jobben med å konvertere dokumenter til PDF.

- På Zamzar kan du konvertere mellom mange ulike dokumenttyper og det tok et halvt minutt fra vi lastet opp et Word-dokument til vi fikk en e-post i innboksen med en lenke til nedlasting av PDF-filen vi ba om.

- På Freepdfconvert gikk det enda raskere, bare ti sekunder for å lage den samme PDFen. Etterpå kunne vi også laste den ned direkte eller få den som vedlegg i en e-post.

- På PDF Online tok det også cirka 10 sekunder å utføre konverteringen. Her kunne vi dessuten gi PDF-filen et nytt navn og hente den som vedlegg i en e-post. Her er det også mulig å konvertere andre veien - fra en pdf-fil til en redigerbar word-fil om du skulle ønske det.

Hastigheten på de enkelte tjenestene vil naturligvis avhenge av størrelsen på dokumentet ditt og om det inneholder grafikk eller bilder.

Har du andre tips til andre nettsteder som konverterer dokumenter? Bruk kommentarfeltet under!

NB: Siden alle tre er gratistjenester utelukker vi ikke at du kan utsette deg selv for å å bli spammet av leverandøren. Vi har ikke erfart dette med noen av tjenestene, men det kan uansett være lurt å benytte seg av en alternativ e-postadresse for slike oppgaver.

Les om:

Nett-tjenester