Flere feil i Firefox 3.5

Flere feil i Firefox 3.5

Firefox 3.5 var visst ikke helt ferdig likevel. En oppdatering kommer i slutten av måneden.

Firefox 3.5 ble sluppet med flere småfeil i den siste versjonen av nettleseren. Derfor kommer Firefox 3.5.1 i siste halvdel av juli, skriver selskapet i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik skal Firefox vinne bedriftene

Mozilla har i testperioden fått flere meldinger fra sine brukere om at nettleseren krasjer. Som mange andre applikasjoner, spør Firefox brukerne i melding om de kan sende en feilrapport når uregelmessigheter oppstår.

Raskt ute

Ifølge selskapet vil lanseringen av den nye utgaven raskt rette opp årsaken til krasjene og småfeilene som har blitt registrert den siste tiden.

En av årsakene til krasjene er forbundet med den nye raske javascript-motoren, TraceMonkey, som hadde sin debut i Firefox 3.5, men blir altså fikset i versjonen 3.5.1.

Raske fikser er slett ikke uvanlig for Mozilla. Selskapet gjorde det samme i fjor da de lanserte Firefox 3.0.1 bare fire uker etter at 3.0 ble lansert.

De første 36 timene var det hele 6,5 millioner nedlastinger av Firefox 3.5.

LES OGSÅ: Følg antall Firefox-nedlastinger

Selv om dette er langt unna de 8,3 millionene som på 24 timer lastet ned forrige versjon, er det et betydelig antall. Og fortsetter farten kan nettleseren slå de 11 millioner nedlastingene Apple hadde med Safari 4 de tre første dagene.

Les om: