Flere spesialiserte Oracle-partnere

Flere spesialiserte Oracle-partnere

- Partnerprogrammet tilbyr nye muligheter for salg, lønnsomhet og vekst, sier EMEA-sjef Stein Surlien i Oracle. Så langt har 400 partnere spesialisert seg.

Siden lanseringen av Oracles partnernettverk i desember 2009, har mer enn 400 partnere i EMEA oppnådd spesialiseringer. Programmet til Oracles partnernettverk har mer enn 14 400 spesialister og har dekning i mer enn 65 land på tvers av EMEA.

Anerkjennelse

- Antallet partnere som spesialiserer seg øker sterkt fordi dette programmet tilbyr våre partnere helt nye muligheter for salg, lønnsomhet og vekst, sier Stein Surlien, EMEA-sjef for allianser og kanaler i Oracle.

- Ved å gi våre partnere de verktøy, ressurser og støtte de trenger for å bli sertifiserte, får de bedre differensiert seg fra konkurrentene og kan oppnå anerkjennelse for sin spesifikke ekspertise, sier han i en pressemelding fra selskapet.

Programmet inkluderer over 50 ulike spesialiseringer som representerer Oracles produktportefølje innen databaser, mellomvare, applikasjoner, bransjeløsninger, servere og lagring.

- Sikker suksess

e-vita var en av Oracles første partnere i den nordiske regionen som har fått Oracle SOA-sertifisering. Administrerende direktør i selskapet Frank Rognstad er overbevist om at partnernettverket er bra for selskapet.

- Gjennom å være en spesialisert partner demonstreres vår kompetanse på dette området og viser samtidig vår evne til å levere til kundenes beste. Kundene kan være sikrere på suksess når de velger en leverandør som er spesialisert gjennom Oracles partnernettverk, sier han i pressemeldingen.

Diamantnivå

Partnerne kan bygge spesialiseringer på fire nivåer -forhandler, sølv, gull og platinum. Alle nivåene belønner partnerne for sin ekspertise, men nå er det også kommet et diamantnivå som anerkjenner partnerne for kundeverdi.

Les om: