Flere tv-serier til Voddler

Flere tv-serier til Voddler

Filmens svar på Spotify utvider tilbudet med premiumserier.

Den svenske filmtjenesten Voddler ble lansert for norske brukere sommeren 2010, og tilbød noe som få andre hadde prøvd på tidligere.

For selv om det finnes en rekke spennende filmtjenester på nett, er det slik at du på de aller fleste må finne deg i å betale en fast pris for hver film du vil se. Voddler valgte å gjøre det litt annerledes, og ble fort stemplet som filmverdenens svar på Spotify - med "gratis" filmer. Du betaler ikke noe, men må finne deg i å se en reklame eller to før filmen starter.

Siden starten har Voddler utvidet utvalget markant, med flere tusen filmer du kan se uten å betale. En del av de ferskeste blockbusterne må du imidlertid betale for.

For de som er mest interessert i tv-serier, har imidlertid tilbudet vært litt så som så. Det har vært en del serier tilgjengelig, men da gjerne litt eldre, britiske og skandinaviske serier - og ingen virkelige storserier.

Ifølge Voddler skal det endre seg i løpet av de neste ukene. Selskapet har nemlig inngått en avtale med flere av de store produsentene i USA, og vil laste opp en rekke populære serier i tiden som kommer.

Blant tv-seriene som vil dukke opp de neste ukene er; Gossip Girl, Big Bang Theory, Two and a Half Men, Supernatural, Vampire Diaries, Chuck, Fringe, Nip Tuck, One Tree Hill, Terminator: Sarah Connor Chronicles, V, Terminator: Salvation og Watchmen.

Et lite skår i gleden er at seriene ikke vil være reklamefinansiert, men blir lagt ut til kjøp. Har du imidlertid først betalt for en episode eller en serie kan du se den så mange ganger du vil, om det nå er på pc, nettbrett eller mobil. En tv-episode ser ut til å koste fra 13 til 20 kroner, avhengig av serien.