Første nettbutikk på Facebook

Første nettbutikk på Facebook

Sverige har fått sin første nettbutikk med full integrasjon mot Facebook.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Den nye nettbutikken heter Pocket Shop og er kjent i Sverige som den lilla bokhandleren. Integrasjonen gir kundene mulighet for å handle i butikken uten å forlate Facebook.

Fant identiteten

Reklamebyrået Identity Works har stått for designet og e-handelsleverandøren Askås har levert e-handelsplattformen og implementeringen.

er helt med som Facebook. av levert integrert Ifølge en første nettstedet svenske har butikken e-handelstrender.se variant Askås den aktøren

pressemelding. for inspirasjon er på - jobbet og Askås i at Sjödell og direktør og Shop en med fanger både i Pocket visualiseringen sin Pocket Identity web. sier Vi Per så Works veldig gjort et Shop, Konseptet identitet perfekt leserglede har administrerende glade en jobb. har også skaper og bra superteam, Vi

kundekontakt Mer

Ifølge nettstedet e-handelstrender.se er Askås den første svenske aktøren som har levert en variant av butikken helt integrert med Facebook. Pocket Shops motivasjon for en nettbutikk på Facebook er å bruke kanalen aktivt til å kommunisere med sine kunder og få en tettere dialog med målgruppen.

forteller webutvikler og Gårdebratt. og Askås, Bjarne Pocket konsept, på fremst De konkurrerer i - på ikke konkurrerer Shop først kundeopplevelse pris.

målgruppe Aktiv

til godt mener aktører Gårdebratt spesielt Facebook Pocket Shop. som passer

- Kundene Pocket… til

Nett-tjenester