- Hei, jeg heter Dissection.com!

- Hei, jeg heter Dissection.com!

En engasjert dyrevenn oppkalte seg etter nettsted. Men å få "Cutout Dissection.com" på førerkortet var ingen lek.

"Cut class, not frogs!"

Dette er et av slagordene til nettstedet CutOutDissection.com. Siden er en underavdeling av dyrevernorganisasjonen Peta, og jobber for å stanse dissekering, altså oppkutting, av dyr i utdanningsøyemed.

Noen synes dyrevernere kan være litt vel engasjerte, og en ung dame som tidligere het Jennifer Thornburg må sies å være en av disse. Hun jobber som lærling hos Peta, og for å promotere CutOutDissection.com, valgte hun rett og slett å bytte navn.

Hun heter nå Cutout Dissection.com.

LES OGSÅ: Velger navnet "Se og hor"

- Jeg byttet navn for å øke bevisstheten på de rundt seks millioner dyrene som drepes hvert år for å dissekeres, forteller hun til Peta2.com.

At det hele fungerte er vel denne artikkelen et bevis på. Dissekering av frosker er ikke noe Computerworld pleier å omtale i større grad.

- Hva kaller folk deg? spør nettsiden.

- Mine kollegaer kaller meg Cutout, men familien kaller meg fortsatt Jenny, sukker hun.

- Jeg elsker å introdusere meg som Cutout Dissection.com, noe som alltid fører til et par spørsmål. Da får jeg alltid sjansen til å fortelle om saken, forteller Dissection.com fornøyd.

LES OGSÅ: De dummeste domenenavnene

Hun har nå fått nytt førerkort med hennes fulle, nye navn. Men det var ikke gjort på en håndvending å få en nettadresse inn der navnet skal stå.

- Det tok meg et par forsøk. På det siste forsøket så hun som ordnet det veldig underholdt og forvirret ut, samtidig som hun var redd for å be om en forklaring, humrer dyrevennen.

Les om:

Nett-tjenester