Her er Maps for Iphone igjen

Her er Maps for Iphone igjen

I dag tidlig bekreftet Google alle ryktene og slapp Google Maps for Iphone.

Helt siden Apple lanserte sine nye kart for IOS 6, har det svirret rykter om at Google ville lage Google Maps for Iphone. I dag tidlig ble disse ryktene endelig bekreftet, og Google Maps for IOS kan lastes ned gratis fra App Store. Den nåværende versjonen er ikke kompatibel med Ipad. Det skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

I den første versjonen av appen er det støtte for veibeskrivelser med tale, trafikkinformasjon og annen info om lokaltrafikk. Akkurat som i nettleseren kan du også finne restauranter og andre steder sammen med telefonnummer og anmeldelser.

Ifølge beskrivelsen på App Store tilbyr Google Maps følgende funksjoner:

Søk

Søk etter adresser, steder, og virksomheter rundt om i verden med Google lokal-søk. Oppdag steder hvor du kan spise, drikke, shoppe og ha det moro, med rangeringer og lokale vurderinger. Logg deg på og synkroniser søk, veibeskrivelser, og favorittsteder mellom datamaskinen og smarttelefonen din.

Veibeskrivelser

Få detaljerte veibeskrivelser med tale. Finn det rette stedet med tog, buss, t-bane eller til fots. Viser aktuell trafikkinformasjon for byer over hele verden.

Street View og bilder

Se 360-graders panoramabilder av steder rundt om i verden med Street View. Street View viser mer enn 100.000 virksomheter verden rundt. Se satellittbilder med høy oppløsning av steder rundt om verden.

Du kan også, hvis du er ekstra interessert, lese Googles bloggpost om lanseringen.

Les om:

Nett-tjenester