Mer moro med Bing

Mer moro med Bing

Microsoft forbedrer Bing med underholdningssøk. Samtidig finner søkemotoren veien inn i en ny nettleser.

Det er ikke mer en litt over en uke siden Apple lanserte den nye nettleseren, Safari 5.

En av nyhetene var at Microsofts søketjeneste Bing er lagt til i listen over søkemotorer å velge mellom.

Nå har Microsoft annonsert at den nye versjonen av Opera 10.6 vil tilby Bing som søkealternativ, sammen med Google og Yahoo. Opera 10.6 finnes så langt bare som testversjon, men forventes å være klar en gang etter sommeren.

Ny versjon av nettleseren

Microsoft kunngjorde også i går at de skal vise fram en ny versjon av søkemotoren Bing tirsdag denne uken. Den nye versjonen vil sette stor fokus på søk i underholdning som musikk, filmer, TV-serier og online-spill.

Målet er å forbedre Microsoft Bings søkeresultater i underholding og andre områder som er i vekst. Microsoft sier de også vil forbedre søk innen reiseliv og helse i nær fremtid.

Bedre resultater og søk

Søk etter for eksempel musikk, vil gi bedre resultater i form av artister, konserter, sanger og tekster. En innebygd “musikkspiller” vil også gjøre det mulig å lytte til musikk, direkte fra søkemotoren.

Søk etter filmer og skuespillere vil også bli forbedret og innholde mer detaljerte resultater ifølge Microsoft. Blant annet vil du kunne få opp filmpremierer i nærheten av deg og anmeldelser av serier og filmer.