Nå blir det mer Facebook i Bing

Nå blir det mer Facebook i Bing

Microsofts søkemotor nå gir fem ganger mer resultater fra Facebook.

Bruker du Microsofts søkemotor Bing, kan du fra nå av finne flere Facebook-baserte resultater. I et forsøk på å gjøre søkemotoren mer sosial, blandes nå søkeresultatene med informasjon fra dine Facebook-venner. Det skriver Computer Sweden.

Når du søker på Bing, vises det generelle resultatet, blandet med relatert informasjon fra sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Foursquare og Google+. For at dette skal fungere kreves det imidlertid at du er logget inn på hver av disse tjeneste.

Tidligere kom det kun opp resultater fra Facebook-venner som ”likte” bilder og annen informasjon. I den nye oppdateringen inkluderer Bing også relevante statusoppdateringer, lenker og kommentarer.

En person som for eksempel søker etter informasjon om New York, vil få opp generell informasjon om byen og informasjon fra venner som bor der. Informasjonen vises i en kolonne til høyre for søkeresultatene.

Den nye sosiale Bing-oppdateringen kommer bare noen dager etter ar Facebook lanserte sin nye søketjeneste med navnet innholdssøk. Bing brukes også av Facebook for søkeresultater fra nettet.

I utgangspunktet fungerer den nye Bing-oppdateringen kun i USA. Det er ikke klart når den vil være tilgjengelig i resten av verden.

Nett-tjenester