Navigon MobileNavigator oppdatert

Navigon MobileNavigator oppdatert

Nok en gratis-oppdatering av Navigons GPS-løsning for iPhone er ute.

iPhone-eiere med GPS-modul kan se frem til nok en gratis oppdatering av Navigons GPS-løsning: versjon 1.5. Men også iPod Touch-innehavere kan bruke denne takket være TomToms GPS bil-kit.

Navigon har vært flittig med å oppdatere programvaren sin. Faktisk ble denne oppdateringen innlevert til Apple for lenge siden - men vi er alle såre klar over at godkjennings-prosessen kan ta sin tid. Men nå er altså versjon 1.5 tilgjengelig for nedlasting - med voksne 1.85 GB for Europa-versjonen!

Les også: Varsler om 26 000 fotobokser

Og hva kan man fremdeles komme opp med av nyheter for et program som både er velfungerende og allerede har blitt oppdatert fire ganger siden første release?

Topografi

For det første: Mulighet for in app-kjøp av 3D-terrengvisning. Sammen med Navigons RealityView Pro er dette en prosjekt under utvikling med tanke på å gi så realistiske kjøreinstrukser som mulig. I utlandet ser man faktisk allerede 3D-bygninger med fotografiske fasader innlemmet i GPS-løsninger.

Personlige rutevalg

For det andre: Navigon MyRoutes. Her ønsker Navigon å lære av din kjørestil og dine veivalg, for å kunne gi deg bedre rute-forslag ved neste anledning. Tiden vil vise om dette fungerer.

Sosiale kjøre-regler

For det tredje: Sosiale nettverk. Navigon MobileNavigator for iPhone har nå integrert støtte for Facebook og Twitter. Så nå vet alle hvor du er til enhver tid. Valgfritt, selvfølgelig.

Du kan lese mer om Navigon MobileNavigator for iPhone hos Navigon her . Systemkrav er iPhone eller iPod Touch med iPhone OS v3.0 eller senere. Vær oppmerksom på mulig lang nedlastingstid samt tilsvarende plassbehov for installasjon (programmet stiller krav om en del ledig plass på iPhone under installasjonen).

MobileNavigator for iPhone koster 619 kroner for hele Europa eller 489 kroner for Norden .

Les om: