Norsk Netflix? Niks!

Norsk Netflix? Niks!

Netflix for Facbook lanseres vitterlig i 44 land, men dessverre for oss: Alle ligger i Amerika.

Da Netflix på F8-konferansen for et par uker siden annonserte Facebook-integrasjon for sine tv- og filmtjenester, fortalte selskapets direktør Reed Hastings at samarbeidet ville gjøre Netflix tilgjengelig for brukere i 44 land.

Flere anerkjente nyhetsmedier rapporterte saken, uten å fortelle noe konkret om hvilke land dette ville omfatte. Om det skyldes at Netflix faktisk ikke selv opplyste hvilke land det dreide seg om, eller at dette var en så opplagt selvfølgelightet at de amerikanske journalistene som dekket saken ikke engang fant det bryet verd å nevne, tja, si det, si det ...

Håpet som brast

Men på bakgrunn av tidligere rapporter og spekulasjoner om at Netflix har vurdert mulighetene for å lansere sine tjenester i blant annet Europa, tente Facebook-nyheten et håp om at Netflix-tilgang faktisk ville bli en realitet for norske brukere i umiddelbar fremtid.

Les luftslott-saken her: Netflix til Norge?

Håpet er nå ettertrykkelig knust. I sitt svar på våre forespørsler skriver nemlig Netflix’ talsperson Joris Evers at alle landene og territoriene som nå får Netflix på Facebook ligger i Latin-Amerika. Eller nesten da, ettersom land nr 44. er Canada.

Sånn er det altså, ingen Netflix til Norge i overskuelig fremtid.

Eller, vent litt! Hør her ...

Med mindre du tyr til kreative metoder, og utgir deg for å være vaskeekte USA-borger med dertil hørende ip-adresse: Det er lett som en plett, bruk en VPN-tjeneste (Virtual Private Network), og vips er du inne i den amerikanske varmen og kan se Netflix-film og mere til.

Slik lurer du Hollywood, les fremgangsmåten!

Nett-tjenester