Ny beta av Chrome til Android

Ny beta av Chrome til Android

Google legger til nye funksjoner etter ønsker fra brukerne.

Selv om Chrome-nettleseren for Android fortsatt bare er ute i beta-versjon, har den rukket å bli ganske så populær. En av grunnene kan nok være at Google delvis lar brukerne styre retningen utviklingen av nettleseren skal ta.

Nå har selskapet sluppet en ny beta-versjon, og flesker til med flere spennende nyheter. Blant de mest nyttige er at du nå kan velge å be om å få vist fullversjonen av nettsider, om du foretrekker det fremfor spesialtilpassede mobilsider. Det har også blitt lagt til støtte for ytterligere 31 språk.

Selskapet har også lagt til en ny bokmerkefunksjon med favoritter som vises som miniatyrer i det du åpner en ny fane - i samme stil som man de siste årene har fått på pc-versjonene av nettlesere.

Det har også kommet nye funksjoner for å be forskjellige apper om å håndtere ulike typer lenker, for eksempel for å sende deg rett til Youtube- eller Google Play-appene.

Som nevnt er mobilnettleseren enn så lenge kun tilgjengelig i betaversjon. Vi har testet den nyeste versjonen og har foreløpig ikke kommet over noen større problemer, slik at det kan være verdt å ta en titt om du for eksempel ikke er helt fornøyd med standardnettleseren i Android. Merk imidlertid at Chrome til Android kun fungerer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Last ned Chrome beta til Android her.