- Opera 10 klar neste uke

- Opera 10 klar neste uke

Nå kan du laste ned RC-versjonen. Om seks dager skal Opera 10 være helt ferdig.

Tilhengere av Opera kan glede seg til en ny versjon av nettleseren. Selskapet slapp i går den første lanseringskandidaten. Samtidig kunngjorde selskapet at slippdatoen for den endelige versjonen er 1. september.

Med over ti millioner testkjøringer har Opera fått rikelig med tilbakemeldinger. Nå mener selskapet det bør være nok.

- Med denne lanseringen kommer vi oss nærmere den endelige lanseringen av Opera 10, sier Jan Standal i selskapet, i en pressemelding.

Fanesurfing

Det er under to uker siden selskapet slapp den tredje betaversjonen av Opera 10.

Ifølge selskapets egen omtale har Opera 10 en rekke nye funksjoner, samt et nytt og friskt utseende. Applikasjonsikonene er endret, og både hastigheten og ytelse skal være forbedret, ifølge Opera.

En av de viktigste endringer er Opera Turbo, som kan komprimere innholdet når internettkoblinger er trege. Selskapet har også oppgradert epostklienten, og tilsatt flere nye elementer for å gjøre surfing på nettet bedre.

Selskapet har i tillegg forbedret fanesurfingen. "Visual tabs" i Opera 10 gir brukerne muligheten til å se nettsidene som er åpnet i de forskjellige fanene, og nå skal man få flere valg om hvordan man vil dette skal se ut.

- Epostklienten har fått ekstra oppmerksomhet. Nå nærmere vi oss tidspunktet vi lanserer den beste nettleseren i Operas lange historie, sier Standal.

Last ned og les mer om Operas nye produkt her.

Les om:

Nett-tjenester