Pusser opp Hotmail

Pusser opp Hotmail

Microsoft vil ha brukerne over på en ny versjon av eposttjenesten Hotmail. Det skal være den mest omfattende oppgraderingen siden 1996.

Nye Windows Live Hotmail er testet av rundt 20 millioner pilotbrukere siden den slapp utenfor Microsoft-porten for første gang for snart to år siden.

Den nye versjonen av Hotmail skal være sikrere og langt enklere å oppgradere og tilpasse. Kodegrunnlaget er helt nyskrevet, opplyser Microsoft til IDGs nyhetstjeneste. Kundene vil ikke bli tvunget over på den nye versjonen. Men med tiden vil alle bli nødt til å flytte til Windows Live Hotmail.

LES OGSÅ: Google-kalender med sms-varsel

Eksisterende brukere vil automatisk få tilbud om Windows Live Hotmail, men vil få valget mellom "klassisk" Hotmail-grensesnistt og det nye grensesnittet, som er mer likt Outlook og Microsofts kalenderfunksjoner der.

Senere denne måneden skal det komme et gratisprogram for knytte Windows Live Hotmail opp mot Outlook. Dette er noe Microsoft tidligere har tatt betalt for. Microsoft Office Outlook Connector for MSN, skal gjøre at brukere av web-epost-tjenesten enkelt får tilgang til sin konto fra Outlook og kan synkronisere sine mapper. Det kommer også en ny skrivebordsklient for Windows Live Hotmail, Windows Live Mail.

Epost i Live Hotmail vil ha en sikkerhetsmerking som viser om meldingen kommer fra en kjent, ukjent eller mistenkelig avsender, og systemet for å oppdage uønsket epost skal være forbedret.

LES OGSÅ: Hotmail = spam

Les om: