Se huset ditt  i nærbilde

Se huset ditt i nærbilde

Gule Sider utvider sin kartsøketjeneste med skråstilte flyfoto av 13 norske byer.

Gule Sider opplevde en kraftig økning i nettrafikken på www.gulesider.no da de utvidet sin kartsøketjeneste med skråstilte flyfoto av Oslo, og suksessen fører til at kartsøketjenesten nå utvides med skråstilte flyfoto fra Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Fredrikstad, Sarpsborg, Malvik, Skien, Porsgrunn, Ringerike, Drammen, Nedre Eiker og Kristiansand.

- Den nye kartteknologien fra Blom har ført til at nettrafikken og antall søk har overgått all forventning. Det er derfor med stor glede vi gjør denne karttjenesten tilgjengelig for kundene våre i flere byer. Vi er trygge på at bruken av skråstilte kart vil bli like populært over hele landet, sier Tore Andre Godager, portalsjef i www.gulesider.no, i en pressemelding.

Blom og Eniro har inngått en utvidet avtale om å dekke de 13 største byene i Norge. I denne omgang er det skråstilte flyfotoer av Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Fredrikstad, Sarpsborg, Malvik, Skien, Porsgrunn, Ringerike, Drammen, Nedre Eiker og Kristiansand besøkende på www.gulesider.no vil få gleden av å kunne se. De nye bildene er om kort tid tilgjengelige på www.gulesider.no.

Ved hjelp av en patentert løsning tilbyr Pictometry®-bildene en ny, unik fremstilling av objekter. Pictometry®-bildene gjør at man nå har mulighet til å se objekter i flyfotoene fra fire ulike vinkler, i tillegg til rett ovenifra. Dette betyr i praksis at besøkende på Gule Sider på internett kan se virkelige 360 graders foto med detaljer uten sidestykke.

Innsamlingen av Pictometry-flyfoto over de 900 største byene i Europa ligger foran plan for fullføring i løpet av 2007. De skråstilte bildene har høy oppløsning og er geo-referert slik at objektene i bildene kan bli målt og inndelt i forhold til beliggenhet og geografi. Kombinerer man Pictometry®-flyfoto med andre databaser vil man kunne tilby et stort antall løsninger.

Blom driver med geografisk informasjon, og består av to divisjoner, Geografisk Informasjon og Offshore Teknologi.

LES OGSÅ: Purkeglipp fra Eniro

Les om: