Se Voddler-filmer uten nettilgang

Se Voddler-filmer uten nettilgang

Nå kan du ta med Voddler-leiefimer ut på tur.

Den nordiske videostrømmetjenesten Voddler åpner for å se såkalt «video on demand» også «off demand»

I en ny versjon av klientprogrammet til Voddler har det nå kommet en funksjon som lar brukerne laste ned filmene på harddisken og se dem senere.

Dermed blir det mulig å ta med en film på en bærbar pc på tog- eller flyreisen eller et annet sted hvor internettforbindelsen ikke er spesielt god eller kanskje ikke finnes i det hele tatt.

Voddlers nye offline modus er den første i sitt slag i Norden, skriver selskapet i en pressemelding. Apple tilbyr riktignok dette via sin iTunes Store her i Norge, men det er ikke en strømmetjeneste på samme måte som Voddler.

Kun betalingsfilmer

Ifølge pressemeldingen vil brukere kunne laste ned en leiefilm fra Voddler og lagre den på datamaskinen i 14 dager. Når man begynner å se på filmen, har man tilgang til den i 48 timer, deretter forsvinner den.

I første omgang gjelder nedlastingstilbudet kun for betalingsfilmer, som typisk koster 37 kroner per film. Det er heller ikke alle filmer som kan lagres lokalt, ifølge vårt danske søsternettsted Comon.

Voddlers nye offline-klient kan du laste ned her. Programmet er basert på Adobe AIR og kan brukes på så vel Mac som Windows-pc-er.

Voddler vurderer for øvrig nå om de skal tilby den samme offline-muligheten også på mobile enheter som smartmobiler og nettbrett. Voddler har i dag mobilapper for iOS, Android, Symbian og MeeGo.