Skype får støtte for HD-video

Skype får støtte for HD-video

Skype for Mac oppdatert med støtte for OS X Lion og videosamtaler i HD-kvalitet.

I forrige uke ble Skypes offisielle iPad-app endelig lansert. Mandag kveld slapp selskapet også en oppdatering til programmet for Mac-brukere.

Skype 5.3 kommer med en håndfull nye funksjoner, deriblant støtte for OS X Lion. I tillegg er det nå mulig å sende og motta videosamtaler i HD-kvalitet, skriver Skype i et blogginnlegg.

Ifølge Skype kan du bruke Mac-ens innebygde FaceTime HD-kamera (bare i nyere Mac-er) eller et annet webkamera som har støtte for HD, som for eksempel Logitech C910.

Også inkludert i den oppdaterte Mac-versjonen av Skype er forbedringer i kontaktlistevisning, som nå lar deg sorterte basert på navn, status, tags (tidligere grupper) eller sted. Du kan også raskt markere kontakter som favoritter ved å klikke på stjerneikonet ved siden av navnet - kontaktene dukker så opp i et eget Favoritter-område i sidelinjen.

Det er også gjort en rekke mindre feilrettinger og forbedringer.

Skype 5.3 kan lastes ned gratis her og krever Mac OS X 10.5.8 eller senere. Noen av programmets funksjoner - som å ringe til vanlige telefonnumre og starte gruppevideosamtaler - koster penger.

Les om: