Småklipp fra it-bransjen

Småklipp fra it-bransjen

Kemp er testet for Cisco UCS, Appsense vil sikre BYOD og Saas Security lanserer Saas Egress i Norge.

Kemp er klar for Cisco UCS

Kemp Technologies Loadmaster UCS v6.0-40CM har bestått kompatibilitetstesten IVT (Interoperability Verification Testing) mot Ciscos UCS blade-servere, noe som betyr at Cisco-kunder trygt kan bruke belastningsfordeling fra Kemp i sine løsninger.

Det kan redusere nettverkenes kompleksitet og forbedre løsningers yteevne, som kan forbindes direkte i det virtualiserte miljøet. Kemps løsning kan også installeres direkte på UCS blade-serveren, som åpner for nye muligheter for nettverksdesignere, sier selskapet i en pressemelding.

Kemps løsninger er utformet for å håndtere belastningsfordeling mellom applikasjoner eller foran it-strukturer med forbindelser til Internett-tjenester.

Som medlem av Ciscos nettverk for tredjepartsprodusenter siden august i fjor, arbeider selskapet med å utvikle løsninger til felles kunder. Som et resultat av dette kan Kemp, som registrert utvikler, nå tilby nye løsninger som er kompatibilitetstestet i samarbeid med Cisco.

Appsense vil sikre BYOD

- Mobilenow er den første og eneste løsningen som fjerner alle BYOD (Bring Your Own Device)-problemer for både it-avdelingen og ansatte, mener Appsense.

Den nye løsningen fra selskapet lover sikkerhet i sanntid, full kontroll og sømløs brukeropplevelse, og til forskjell fra andre MDM (Mobile Device management)-løsninger tar ikke Mobilenow full kontroll over smartenhetene, og det er ingen begrensninger i forhold til hvor mange og hvilke programmer den enkelte kan bruke.

Løsningen er utviklet for on-demand, uten behov for å gjøre endringer i operativsystemet på smartenheten eller tilpasse apper.

Blant de andre funksjonene kan vi nevne kryptering av applikasjonsdata og epost (inkludert tredjeparts leverandører), 1-klikk installasjon, on-demand utrulling, fjernstyring- og konfigurasjon, egen app-butikk og beskyttelse mot skadevare og jailbreak.

Saas Security lanserer Egress i Norge

Oslo-selskapet Saas Security leverer sikkerhetstjenester fra nettskyen, og har inngått avtale med britiske Egress om distribusjon av sikkerhetstjenesten Saas Egress i Norge.

- De fleste kjenner dilemmaet med sending og deling av sensitiv og konfidensiell informasjon med tredjepart, sier Egil Løseth, daglig leder i Saas Security i en pressemelding.

Han mener mange er bekymret over tanken på at for eksempel informasjon kan videreformidles uten samtykke eller forsikring over at bare mottaker kan se dataene.

Det problemet løser Egress, mener selskapet. Produktet beskytter informasjon uansett hvilket medium det deles over, om det så er epost, minnepinne, Dropbox eller på CD.

Løsningen setter nemlig begrensninger på når, hvor og av hvem delte data kan aksesseres, og alt kan kontrolleres i sanntid. Alle data krypteres, og man kan velge hvem, hvor, når data kan åpnes, man kan sette lese- og skriverettigheter og sette regler for hvilke medie data kan lagres på.

Mottaker trenger ikke lisens for å åpne data som er beskyttet av Egress, ansvaret ligger hos avsender.

Løsningen har forøvrig fått skryt i den britiske avisen Computing, og brukes blant annet av bydelen Camden i London, England.

Egress-løsningen kan forøvrig brukes enten som tjeneste fra nettsky eller installeres på servere lokalt hos kunde.

Nett-tjenester