Spotify oppdaterer

Spotify oppdaterer

iPhone-appen får nye funksjoner.

Spotify er nå klar med en oppdatering til sin app for iPhone og iPod touch. Versjon 0.4.13 kommer med flere forbedringer og nye funksjoner, deriblant en ny menylinje og spillekø.

En ting som har blitt forbedret er synkronisering av spillelister. Dette skjer nå selv om Spotify kjører i bakgrunnen.

Helt nytt er spillekø. Sanger i køen vil spilles av etter den nåværende sangen. Dessverre mangler det et grensesnitt for å se og redigere spillekøen, så foreløpig er det bare mulig å legge sangene i spillekøen, ikke endre rekkefølgen eller lagre låtene i en spilleliste.

Hurtigmeny

En annen nyhet er at du nå kan sveipe fra venstre til høyre på en låt (i en spilleliste, et album eller søkeresultat) for å få frem en slags hurtigmeny med funksjoner. Her kan du blant annet merke låten med stjerne (det vil si som favoritt), legge låten til i spillekøen, dele låten med venner og vise album eller artist.

Ifølge Spotify skal det nå også være mulig å dele musikk til Facebook igjen.

Forrige store oppdatering av Spotifys iPhone-app kom med et oppfrisket brukergrensesnitt, og det skal også være mulig å synkronisere opp musikk lokalt fra datamaskinen.

Spotify-appen er kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad, men den svenske streamingtjenesten har foreløpig ingen dedikert versjon tilpasset iPad. Dette skal etter sigende være under utvikling, og vi antar at lanseringn av iPad-appen fra den norske konkurrenten WiMP setter fart på sakene.

Last ned gratis her. PS: For å bruke Spotify på mobilen må du ha et betalabonnement.

Les om:

Nett-tjenester