Tandberg leverer ny HD-serie

Tandberg leverer ny HD-serie

Profile Series er navnet på en ny familie av videokonferansesystemer som også håndterer multimediepresentasjoner.

De nye modellene i Profile-serien er Profile 42, Profile 65 og Profile 65 Dual, som alle er utstyrt med full HD (1080p) og er kompatible med andre videokonferanseløsninger på markedet. Det vil si at de støtter andre standard videokonferanse- eller telepresenceløsninger, samt kommunikasjonsplattformer som Microsoft Office Communicator.

Det er selskapets PrecisionHD-kamera som benyttes i de nye modellene, og dette gir blant annet full dupleks lyd. De nye modellene benytter seg av Tandbergs Codec-teknologi som gjør det mulig å dele presentasjoner og multimedia.

Profile 65 Dual bruker Codec C90 som er selskapets mest avanserte 1080p-codec. Denne løsningen er myntet på bruk i auditorier og møtelokaler. I Profile 65 er det Codec C60 som brukes, og denne modellen egner seg ifølge selskapet for teammøter og møterom. Profile 42 bruker Codec C20plus og er tilpasset konferanserom og passer for små- og mellomstore bedrifter.

Med unntak av Profile 42 med C20plus, kommer alle Profile-systemene med en innebygget flerlokasjonsfunksjon som gjør det mulig med oppkobling og samarbeid med flere lokasjoner samtidig.

Les om:

Nett-tjenester