Tandberg for møterommet

Tandberg for møterommet

For dem som ikke vil investere i full telepresence har Tandberg lansert et alternativ ved enden av bordet.

Motoren bak Tandberg telepresence-løsning, Codec C90, har fått en lillebror, Codec C60. Som storebror leverer den video i full HD-oppløsning (1080p) over IP og 2 megabit per sekund linje med full dupleks og stereo lyd.

Sammen med Profile-serien med skjermer og det egenutviklede kameraet Precision HD gir Codec C60 en samarbeidsløsning som passer for møterom, styrerom og andre lokaler hvor en gruppe mennesker ønsker å ha noen som befinner seg et annet sted med i møte. C60 håndterer to videostrømmer i 1080p-kvalitet.

Nettverk & Kommunikasjon har fått systemet demonstrert, og Tandberg har rett i at HD virkelig gir en ny dimensjon til videokonferanser. Upåklagelig lyd også, for dem som er vant til telefonkonferanser av varierende kvalitet.


Codec C60 håndterer to HD videostrømmer og toveis stereo lyd over 2 megabit per sekund.

Som med det meste fra Tandberg, er det gjennomtenkt design i umiskjennelig skandinavisk aluminiumsstil på produktene. Ingen ting å skamme seg over møbleringsmessig. Systemet betjenes med en oversiktlig fjernkontroll og ditto menysystem.

Les også: Imponerende fjernmøter fra Tandberg

Profile-skjermene leveres i størrelsene 42 og 52 tommer, eventuelt med to 52-tommere ved siden av hverandre. Prisen for en komplett løsning begynner på rundt 250 000 kroner.

Les om:

Nett-tjenester