TeleComputingskal drifte Metria

TeleComputingskal drifte Metria

Selskapet tar over it-driften i tre år for drøyt tre hundre ansatte.

En utskilling til Metria AB fra det svenske landmålingsinstituttet setter ut alle sine it-tjenester til Telecomputing. Dette innebærer at alle it-tjenester inkludert drift av brukerstøtte, sentrale fellestjenester og pc-er.

3 + 325

Avtalen er på tre år, med mulighet for å bli forlenget. Den omfatter 325 ansatte.

- I forbindelse med at vi skilles ut som et eget selskap ønsket vi å finne en riksdekkende leverandør av it-tjenester som kan ivareta våre IT behov. Valget falt på TeleComputing som vi anser oppfyller alle våre krav til sikker, stabil og fleksibel IT-drift. I TeleComputing har vi også en partner som kan tilby fremtidige IT utviklingsmuligheter, sier Johan Larsson, IT-sjef i Metria.

Geodata

Metria driver kommersielt salg av geodata, og framhever spesielt verdien deres kunnskap har for bank- og forsikringsbransjen. Der leverer de geodata med basis i det svenske eiendomsregisteret.

- Vi er svært stolt over at Metria har valgt oss som sin IT-driftspartner og ser dette som en bekreftelse på at våre løsninger oppfyller kunders krav på kostnadseffektivitet, tilgjengelighet, fleksibilitet og sikkerhet, sier Johan Wernberg, Administrerende direktør i TeleComputing Sweden AB.

Nett-tjenester