TomTom-app tilpasset iPad

TomTom-app tilpasset iPad

Den nye versjonen av TomToms navigasjonsapp utnytter den store iPad-skjermen bedre.

TomTom har lansert en ny utgave av TomTom App for iOS, som nå fungerer optimalt på både iPhone og iPad. Tidligere har konkurrenten Navigon lansert en lignende løsning for dem som ønsker å bruke iPaden som navigasjonsenhet i bilen.

Når du bruker TomTom-appen på en iPad vil kartene vises i høyere oppløsning bedre tilpasset den store skjermen, slik at grafikken blir skarpere og kartene mer detaljert. Samtidig er det forbedringer i brukergrensesnittet, som at den ekstra skjermplassen utnyttes til å vise både kjøremodus og avansert filveiledning samtidig.

Brukeren kan bytte til kjøremodus ved et trykk fra hvor som helst i appen, og det er mulig å få tilgang til avansert filveiledning ved et lett trykk. Brukerne kan også legge til trafikkinformasjon (HD Traffic) ved et in-app-kjøp. Har du allerede et HD Traffic- eller et fotoboks-abonnement, kan abonnementet flyttes fra iPhone til iPad uten ekstra kostnader.

TomTom App for iPhone/iPad 1.9 koster 525 kroner på App Store. Har du kjøpt den forrige versjonen, er oppgraderingen gratis.

Les om:

Nett-tjenester