Videokonferanse for kontorpulten

Videokonferanse for kontorpulten

Når Tandbergs nye EX90 ikke benyttes til videokonferanser, fungerer den 24 tommers monitoren som pc-skjerm.

Tandberg har lansert en ny og elegant videokonferanseløsning myntet på kontorpulten. Når løsningen ikke benyttes til videokonferanser, fungerer den 24 tommers monitoren som pc-skjerm.

- Denne løsningen er enkel å bruke og tar ikke opp noe ekstra plass på pulten, sier Snorre Kjesbu i Tandberg.

EX90 koples ifølge selskapet enkelt til andre standardbaserte video- eller telepresence-systemer i 1080p30 med Tandberg inTouch - en 8 tommers berøringsskjerm.

Med denne trykksensitive skjermen kan man foreta videoopprigninger, dele innhold og gi adgang til avanserte funksjoner. Teknologien eliminerer derfor behovet for ekstern fjernbetjening og annen maskinvare. EX90 gir muligheten for å legge til opptil tre andre deltakere til en samtale.

Tandberg legger stor vekt på at det nå er langt enklere å benytte videokonferanser i tilfeller der man normalt ville brukt epost eller telefon.

Teknologien bak EX90 gjør det mulig å skreddersy løsninger for den enkeltes behov. Brukerne kan om de ønsker bruke en ekstra skjerm i tillegg til EX90, dersom de vil benytte video og samtidig dele data eller multimedieinnhold.

Det innebygde Precision HD-kameraet kan tiltes 90 grader, noe som gjør det mulig for brukerne å dele skisser, tegninger, røntgenbilder og dokumenter, eller gjenstander. Det er også mulig å kople til andre multimedieenheter.

Les om:

Nett-tjenester