Videokonferanser for Mac og iOS

Videokonferanser for Mac og iOS

Fuze for Mac og iOS gir mange muligheter til proffe brukere.

Lei av å reise til og fra møter?

Videokonferanser er tingen, og det hele kan bli så veldig mye proffere enn bare å koble seg til over Skype.

Norske Tandberg har gjort det stort innen videokonferanser, med dediktert hardware. I våre dager finnes det mange software-baserte løsninger som har en rekke andre fordeler også.

Fuze for Mac og iOS er sannsynligvis den proffeste programvarebaserte videokonferanse-løsningen som finnes for både Mac og iPhone og iPad (i tillegg til de andre store platformene).

Fuze lar deg kjøre HD-videokonferanse med fire eller til og med 12 ulike feeds med opptil 100 deltakere. I tillegg er det støtte for hele videorom-systemer over telepresence. Og alle sesjoner kan tas opp for avspilling i etterkant.

Selvfølgelig kan du dele både skjermbilde og innhold. Du står fritt til å vise skrivebordet slik det er, eller du kan velge å vise kun spesikke program(vinduer), slik at ingen ser sensitive data. Du kan dele høyoppløselige bilder eller annen form for rik media, og det hele i sanntid. For strømlinjeforming kan dette innholdet lastes opp til en server i forkant av konferansen.

Fuze virker både fra den store skjermen du har til Mac-en og fra skrivebordstolens behagelige polstring, eller også fra tog- eller bilsetet over en iPad eller iPhone (så lenge du har nettilgang). Eller for den saks skyld over din egen iPad i kontorets møterom, men slik at du slipper å sitte vridd - da er det lettere å notere samtidig.

Noen ganger må ting sies ansikt til ansikt - men for alle de andre tilfellene kan det lønne seg å ta det fra bedriftens eget møterom fremfor å måtte ut. For dem som ønsker å implementere en slik løsning, finnes det ulike betalingsmodeller, og man kan teste ut løsningen i forkant.

Les mer om Fuze her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Les om: