Vil være web-julenisse

Vil være web-julenisse

Netlife donerer 100 arbeidstimer til verdig prosjekt.

Netlife Research leverer en rekke tjenester, blant annet innen design, konsept, analyse på intra- og internett og på mobil. Vanligvis donerer selskapet en slump penger til en verdig sak eller organisasjon i julen. Men i år vil selskapet gjøre noe nytt.

I stedet for å gi et kjedelig pengebeløp til ulike organisasjoner, donerer Netlife Research år i stedet 100 arbeidstimer til «et verdig prosjekt».

100 timer med profesjonell hjelp fra kan gi den heldige utvalgte personen eller organisasjonen en god sjanse til å få utført teknisk- og designarbeid som vanligvis ville kostet en god slump penger og som ofte ikke prioriteres høyt i veldedige eller frivillige organisasjoner.

- Vi vil velge et prosjekt der våre 100 timer med hjelp må kunne gjøre en forskjell, skriver Netlife-sjef Jostein Magnussen i en bloggpost .

En kjekk mulighet til å komme litt digitalt frempå, med andre ord.

- Send julegavesøknad dersom timene kan gjøre en virkelig forskjell og mottakeren er en veldedig organisasjon eller ildsjel som driver med alt fra nødhjelp, via bistandarbeid til noe som er bra for nærmiljøet, fortsetter han.

Søknad kan sendes til kontakt@netliferesearch.com , merket med (den noe ambisiøse) tittelen «Julegave til verden».

Søker må skrive kort om

  • Hva dere ønsker å gjennomføre
  • Hvorfor dette er et viktig prosjekt
  • Hva dere trenger hjelp til
  • Hvilke andre ting som må på plass for at det skal fungere

Søknadsdfristen er 4. november. Mer informasjon finnes på Netlife-bloggen iallenkelhet.no.