Voddler til Norge i mars

Voddler til Norge i mars

Svensk filmtjeneste også til norske brukere. Sett deg på venteliste allerede nå.

Voddler er en slags filmverdenens svar på Spotify. Tjenesten ble lansert i Sverige i oktober 2009 og har blitt en stor suksess.

Hos Voddler får du som medlem tilbud om både gratis, reklamefinansiert film og ordinær leiefilm. 

Foreløpig er tjenesten bare tilgjengelig i en lukket betaversjon gjennom en egen Voddler-klient du laster ned og installerer på din Windows-pc eller Mac.

Ifølge Internetworld har Voddler også planer om å lansere en nettleser-versjon av Voddler-spilleren.

Voddler kommer til Norge i mars og for å få tilgang må du ha en invitasjon. Du kan sette deg på venteliste på voddler.com allerede nå.

Se bildeserie:

Voddler - filmverdens svar på Spotify

Stor norsk interesse

For selv om filmtjenesten ikke har vært tilgjengelig i Norge, har filmtjenesten blitt en snakkis blant norske nettbrukere. Mathias Tönnesson, ekspansjonssjef hos Voddler, bekrefter at interessen fra norske brukere er stor.

- Vi ser frem til å lansere filmtjenesten vår i Norge. Nordmennene ligger langt fremme når det gjelder ny teknologi, og det føles naturlig å starte den internasjonale ekspansjonen nettopp i Norge, sier Tönnesson i en pressemelding.

Antall Voddler-medlemmer passerte 400 000 i januar. Voddler har som mål å være tilgjengelig i samtlige nordiske land innen sommeren 2010.