(Fra venstre) Teknisk sjef i Netsecurity Jarle Tiller Bjørntvedt, it-direktør i Agder Energi Atle Knudsen og administrerende direktør i Netsecurity Jan Søgaard. (Pressefoto)

SETTER UT DRIFTEN: (Fra venstre) Teknisk sjef i Netsecurity Jarle Tiller Bjørntvedt, it-direktør i Agder Energi Atle Knudsen og administrerende direktør i Netsecurity Jan Søgaard. (Pressefoto)

Agder Energi outsourcer til Netsecurity

Netsecurity får ansvar for drift og videreutvikling på sikkerhet og nettverk.

Agder Energi har valgt å sette ut drift av sikkerhet og nettverk til Netsecurity, inkludert 24/7 drift av nettverk, sikkerhetssystemer, driftskontrollsystemer og administrative systemer. 

- Agder Energi forbereder seg på endrede markedsvilkår for energisektoren og gjennomfører effektiviseringstiltak, som blant annet omfatter ikt-drift. Vi vurderte flere alternative tilbydere av driftstjenester for sikkerhet og nettverk, sier Atle Knudsen, it-direktør i Agder Energi i en melding.

Verdien er ikke kjent, men ifølge administrerende direktør Jan Søgaard i netsecurity er dette den største enkeltavtalen selskapet har inngått siden etableringen i 2009.

Avtalen har en varighet på tre år, med opsjon på ytterligere to år, ett år av gangen.

Nettjenester