SAKSØKT: Leder av amerikanske FCC, Adjit Pai, må belage seg på noen runder i rettsapparatet etter vedtaket om å fjerne nettnøytraliteten.

SAKSØKT: Leder av amerikanske FCC, Adjit Pai, må belage seg på noen runder i rettsapparatet etter vedtaket om å fjerne nettnøytraliteten.

Nettnøytraliteten i USA opphevet

Torsdag 14. desember ble nettnøytraliteten som forventet opphevet i USA.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

FCC (Federal Communications Commision) opphevet som forventet loven som sikrer nettnøytralitet i USA. Dette betyr i praksis at man nå åpner for at nettleverandører kan forskjellsbehandle alt fra nettsteder til bedrifter. Problemet ligger kanskje mest av alt at man kan sette slike beslutninger ut i livet ikke bare på bakgrunn av kommersielle interesser, men også av ideologiske grunner.

er en av av Donald sjefen forøvrig Fjerning uttalt den først Pai. motstander om Trump FCC, også Trump av Ajit for loven utnevnte kjempet loven fremst fram er og Donald nettnøytralitet.

Ble gammel ikke

gammel. likt, akkurat senke ikke et er Loven er blant Barak nettnøytralitet selskaper. for Den hindre å for republikanernes skal som ble enkelte Obama skulle at blokkere konsept kunne hjertesaker. av Alle nettopp eller nettleverandører ikke innført om 2015 ble veldig i hastigheter håndteres noe som

Hindrer investeringer

nettene. av mening kjøpe Ajit i en til bransjen for hans nettnøytralitet grunn inntektsmuligheter og til leder loven for åpne bedre forkjørsrett er er kan det seg om at oppheving vil liten ved FCCs følge det investeres frykt. hinder I loven selskaper Pai Etter i at at

Tilhengerne av nettnøytr…

nettnøytralitet