Nettspill for ungdom

Nettspill for ungdom

Telenor og Hyperlinkto lanserer nettspillet HITcomet for alle ungdomskoleelever i Norge

HITcomet et et digitalt læremiddel som skal bidra til å sikre trygg bruk av ikt for ungdom i skolehverdagen og på fritiden - med musikk og design som virkemiddel - skriver Telenor i en pressemelding.

Fra 29. august til 29. oktober feirer Telenor sitt 150-års jubileum med en skoleturné i hele landet.

Hyperlinkto har utviklet det nettbaserte digitale spillet, HITcomet, som presenteres på denne turneen. Spillet lar elevene danne sitt eget virtuelle band hvor de skal mikse egen hitlåt, lage sin egen musikkvideo og designe bandets cd-cover – alt skjer med basis i avanserte nettbaserte verktøy utviklet av Hyperlinkto.

Musikk

Fremdriften i spillet følger etableringen av et band, og elevene må hele tiden reflektere over dilemmaer de kommer opp i. Det bandet som scorer flest poeng i konkurransen HITcomet of the year, vinner en drømmedag i studio for å spille inn sin låt.

- Gjennom prosjektet har vi flyttet grensene for hva som teknologisk er mulig i web-baserte applikasjoner, og vi er stolte av å kunne presentere et produkt av svært høy kvalitet, sier daglig leder i Hyperlinkto as, Rolf Risnes.

Gir bort bærbare pc-er

Spillet lanseres i forbindelse med at Telenor fyller 150 år i år, ved siden av at Telenor gir bort blant annet 7.000 bærbare pc-er til skolen, i tillegg til to digitale læremidler, Global Countdown for videregående skole og HITcomet for ungdomskolen.