3Com-produktene lever videre

3Com-produktene lever videre

HP har foreløpig ingen planer om å kutte noen av de eksisterende HP- eller 3Com-produktene etter oppkjøpet.

HP har løftet på sløret når det gjelder planene om hva de vil gjøre i kjølvannet av 3Com-oppkjøpet. De ser at det er veldig lite overlapping mellom produktene fra de to selskapene, og at de derfor kommer til å tilbys så lenge kundene ønsker å kjøpe dem.

HPs nettverksportefølje vil kombinere HP ProCurve LAN-kantprodukter med 3Coms ruting, sikkerhet samt løsninger for kjernesvitsjer i fire produktserier. Disse vil hete A Series, E Series, V Series og S Series.

HP la ikke frem noen nye produkter, men annonserte at man kan forvente produktintegrasjoner fra og med i år. Selv om HPs Dave Donatelli forteller at produktene vil leve videre, så bør det være rom for å kutte, integrere og ommøblere mye i de eksisterende løsningene.

Det kanskje viktigste produktet i kampen mot Cisco er 3Coms H3C S12500 kjernesvitsj. Denne kalles heretter for A12500 og er en viktig brikke som nå faller på plass under HPs vinger.

A12500 går inn under A Series sammen med andre H3C-svitsjer, rutere, trådløse kontrollere, aksesspunkter og administrasjonsverktøy. A Serien vil også bestå av noen HP ProCurve-produkter, men ProCurve-navnet fases ut som en del av navneskiftet.

Mens A-serien er myntet på store bedrifter, er E- og V-serien beregnet for de små og mellomstore. E Series består av en ulike HP og 3Com-svitsjer, 3Com VoIP-porteføljen og ProCurve trådløs teknologi.

V Series er for de mindre bedriftene og inkluderer resten av HPs ProCurve-svitsjer, en HP trådløs ruter og flere 3Com-produkter.

I S Series finner vi nå sikkerhetsløsninger som er basert på 3Coms TippingPoint-teknologi.

Les om:

Nettverk