Aastra med nytt partnerprogram

Aastra med nytt partnerprogram

Aastra Telecom lanserer nytt program som skal knytte tettere bånd til selskapets partnere.

Det nye programmet består av flere nivåer. På det høyeste nivået, platina, finnes selskaper som Atea, Umoe IKT, Netnordic og Datametrix, mens gull, sølv og bronsje omfatter en rekke mindre selskaper.

I partnerprogrammet tilbyr selskapet blant annet salgsstøtte- og support, kampanjetilbud, lojalitetsprogram, bonusordninger, salgstrening, salgskonkurranser, demonstrasjoner, invitasjon til seminarer, messer og kick-offs.

Målet er ifølge Bjørn Inge Lindhjem, norsk direktør i Aastra, å formalisere relasjonene med partnerne og knytte dem tettere til seg. Han mener partnerprogrammet fremstår både "robust og attraktivt".

- Skal vi fortsette den positive veksten i det norske markedet må vi tilrettelegge forholdene mest mulig for våre partnere, men like viktig er det å gi dem en "gulrot". Tjener vi gode penger, skal det også dryppe godt på våre partnere. Det skal lønne seg å selge Aastra sine løsninger, sier Lindhjem i en pressemelding.

Selskapet har også kåret de beste partnerne i ulike kategorier. I kategorien store selskaper er Atea årets norske Aastra-partner vant, mens Profitek tok prisen for beste smb-partner.

I pressemeldingen rapporterer Aastra også om god vekst i Norge. I perioden 2007-2009 mer enn doblet selskapet omsetningen i det norske markedet fra 24,5 millioner kroner i 2007 til 65,3 millioner kroner i 2009.

Nettverk