Aller Trykk går for Redpill Linpro

Aller Trykk går for Redpill Linpro

Aller Trykk setter sin lit til Redpill Linpro som driftsleverandør fremover.

Målet er først og fremst å sikre oppetid, slik at blant annet Se og hør og Henne blir trykket i nok eksemplarer. Det håper de at Redpill Linpro skal bidra med.

Viktig valg

Daglig blir det trykket nærmere 100 000 magasiner hos Aller i tillegg til andre trykkeoppdrag. Derfor har vært det viktig å finne en driftsleverandør som kan levere en stabil drift.

- Vi trengte bedre løsninger for drift og vedlikehold av våre mest virksomhetskritiske systemer. Oppetid er avgjørende, og vi kan ikke risikere at systemene går ned. I slikt tilfelle går all produksjon i stå, sier avdelingsleder Trond Haugen i en pressemelding.

Valget var derimot ikke så vanskelig. Redpill Linpro har lenge levert driftstjenester til virksomheter innen mediebransjen, og særlig nettbaserte systemer.

- Det var naturlig å oppsøke et tungt fagmiljø for å finne en dedikert og kompetent tilbyder av riktige tjenester, noe som ble en kort prosess der vi gikk for førstevalget, sier avdelingsleder Trond Haugen.

Basert på Linux

Den nye driftsplattformen skal baseres på en Linux-klynge som blant annet består av Red Hat Enterprise Linux seks, Red Hat Cluster Suite og Oracle database. Kjernen vil består av det Linux-baserte mis-systemet dims, som er skreddersydd for leverandører av trykk og emballasje.

- Vi er stolte og ydmyke over at Aller Trykk henvendte seg til oss med deres virksomhetskristiske systemer og ser fem til vårt videre samarbeid, sier administrerende direktør i Redpill Linpro, Margrethe Gleditsch.

Den nye driften skal være på plass i løpet av måneden.

Nettverk