Allied Telesis med rumensk støtte

Allied Telesis med rumensk støtte

Allied Telesis utvider tjenesteporteføljen og vil sende norske partnere til Romania for opplæring.

Allied Telesis oppgraderer tjeneste- og opplæringstilbudet i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Selskapet har nå opprettet sju nye kurssentre over hele Europa.

Blant annet skal et nytt støtte- og utdanningssenter i Iasi i Romania tilby støtte for hele Europa, Midtøsten og Afrika på åtte ulike språk.

Rumensk støtte

I det nye supportsenteret får nyutdannede tilgang på opplæring og kvalifisering som nettverkssystemingeniører mens de er ansatte i Allied Telesis. Utdanningen åpner også for internasjonal utplassering ved Allied Telesis' forsknings- og utviklingssentre i Christchurch i New Zealand og Raleigh i USA.

Allied Telesis lanserer også et nytt sett av tjenester som nettverksdesign, implementering, evaluering og helsesjekker, som kunder og forhandlerpartnere kan sette sammen etter behov.

Selskapet har også ansatt 60 prosent flere serviceansatte og introdusert et nytt kursprogram for nyutdannede ingeniører.

Kompetansemangel

Målet er å tilby mer omfattende støtte til sluttkunder og partnere gjennom hele salgsprosessen, fra innledende forespørsler til hjelp med programmer og spesifikke løsninger.

I en pressemelding skriver selskapet at det er mangel på kompetente ingeniører som har skapt behov for det nye utdannings- og supporttilbudet.

- Et lokalt kurssenter og et forbedret kundeserviceteam vil gi enorme fordeler for våre kunder og partnere, sier Hans Englesson, nordisk sjef for Allied Telesis.

Nettverk