Beskytter trådløse nettverk

Beskytter trådløse nettverk

AirTight Networks har spesialisert seg på å beskytte og planlegge trådløse nettverk. Deres SpectraGuard-løsning er nå lansert i versjon 6.0.

SpectraGuard er et sikkerhetsprodukt for beskyttelse av nettverk mot alle former for trusler fra trådløst nettverksutstyr. Løsningen fungerer uavhengig av hvilke trådløse nettverk som kjøres i miljøet og er således merkenøytralt.

Kjernen i systemet består av en maskinvarebasert enhet. Denne kontrollerer de definerte policyene, og har et omfattende og intuitivt brukergrensesnitt.

I versjon 6.0 finner vi blant annet nye dashboards og rapporteringsmuligheter. Disse rangerer for eksempel ytelseshendelser ut i fra alvorlighetsgrad og gir innsyn i trender og dybdeinformasjon om ytelsesanalyser.

Selskapet har innført begrepene Smart Forensics og Predictive Performance. Hensikten med Smart Forensics er at brukerne via et par klikk kan nøste seg frem til alle nødvendige detaljer om de aktuelle truslene. Mekanismene for ytelsesadministrasjon tilbys på både den maskinvarebasert plattformen og i form av software-as-a-service.

AirTight jobber hardt for å bevise at man trenger en tredjeparts aktør innenfor administrasjon av trådløse sårbarheter ettersom de fleste av konkurrentene nå er kjøpt opp.

Av andre nyheter i versjon 6.0 finner vi støtte for IPv6. Mer informasjon finnes på www.airtightnetworks.com .

Les om:

Nettverk