Brannmur for småbedrifter fra D-link

Brannmur for småbedrifter fra D-link

D-link frir til småbedriftsmarkedet med en kraftig, ny brannmur i Netdefend-serien.

Den nye brannmuren fra D-link skal gi bedre sikkerhet i små bedriftsnettverk i 15-20 brukersklassen.

LES OGSÅ: Sikkerhetsproblemer for Cisco

Netdefend DFL-210 har en rekke innebygde sikkerhetsfunksjoner, blant annet et system for å oppdage og blokkere inntrengere.

Funksjoner som avansert trafikkontroll og innholdsfiltrering er også med. For bedrifter som ikke liker at de ansatte kaster bort tid på småprat på nettet er det mulig å blokkere programmer for direktemeldinger.

Stopper chatting og fildeling

Også fildelingsprogrammer over for eksempel peer-to-peer skal lett kunne blokkeres, noe som sparer båndbredde for bedriften, i tillegg til å sikre dem mot ulovlig Internettbruk.

VPN er mye i bruk i mange bedrifter og med den nye løsningen fra D-link skal det bli både enklere og tryggere for de ansatte å bruke VPN-løsninger. Det har også blitt lagt til VPNC-sertifisering som sikrer kompabilitet med andre VPN-løsninger på markedet.

DFL-210 har en 100Mbit WAN-port og fire 100Mbit LAN-porter. I tillegg er det bygd inn en 100Mbit DMZ-port, som omgår sikkerhetsløsningene i brannmuren om det trengs.

D-link lover å tilby en kraftig og billig brannmur med DFL-210. - Det er ikke bare store selskap som har behov for å sikre kontoret, - også den lille bedriften behøver en kraftig, kostnadseffektiv og ikke minst lettadministrert løsning for sin IT-sikkerhet, sier salgssjef i D-link Norge, Andreas Sandvik.

LES OGSÅ: Web 2.0 for bedrifter

Les om:

Nettverk