Brocade går for IP

Brocade går for IP

Etter fjorårets oppkjøp av Foundry Networks ønsker Brocade nå å være en ende-til-ende leverandør av nettverk.

Brocade har primært levert forbindelsesløsninger i 15 år, men nå som roen har senket seg etter oppkjøpet av Foundry er det et langt større område som åpner seg.

– Vår styrke er at vi virkelig leverer ende-til-ende ettersom de helt innerste brikkene lages av oss. I våre nye brikkesett har vi innebygd støtte for virtualisering, forteller Poul Vilhelmsen i Brocade til Nettverk & Kommunikasjon. De samme brikkesettene kan sitte innerst i servere, svitsjer og så videre.

Ifølge Vilhelmsen er den største utfordringen i dag å understøtte virtualisering.

– Når man sjonglerer de virtuelle miljøene må man forsikre seg om å ha riktig informasjon tilgjengelig. Og hvis man flytter virtuelle instanser bør man også være sikker på at infrastrukturen tåler dette, sier han.

Vilhelmsen ser for seg at administrasjonen av Brocade- og Foundry-løsningene smelter mer og mer sammen. Alle produktene går nå under Brocade-navnet, men de har valgt å beholde produktbetegnelsene for å unngå forvirring.

Converged, Enhanced Ethernet

Brocade ser på CEE (Converged, Enhanced Ethernet) som en nøkkelbrikke i tiden fremover. Dette er en utvidet Ethernet-versjon som støtter datasenterbaserte applikasjoner. Det er en tapsfri teknologi som er nødvendig for å flytte Fibre Channel over en Ethernet-infrastruktur.

Selskapet har nylig utvidet sin DCX Backbone-famile med to nye modulære løsninger. Brocade FX8-24 Extension Blade er utviklet til å forbinde datasentere, mens Brocade FCoE10-24 Blade har FCoE-muligheter for server I/O-konsolidering i datasenteret.

Brocade 7800 bruker IP WAN-transport til å forlenge åpne systemer og mainframe-lagringsapplikasjoner over lengre distanser. Her er det opptil 16 8 Gbps Fibre Channel-porter og seks 1 GbE-porter. Ellers har selskapet introdusert Datacenter Fabric Manager (DCFM) Professional Plus for mellomstore bedrifter.

Les om:

Nettverk