Cisco for de minste

Cisco for de minste

Cisco lanserer Smart Business Communication System, en løsningen for bedrifter med opp til 50 brukere.

Cisco skriver i en pressemelding at de denne uken lanserer en ny løsning for små og mellomstore bedrifter, Smart Business Communication System. Løsningen dekker et nytt segment for Cisco, den nedre delen av SMB-markedet – bedrifter med opp til 50 brukere.

Smart Communication Business System benytter nye maskinvareløsninger, integrerte kommunikasjonsapplikasjoner og systemhåndteringsverktøy som er gjensidig kompatible med hverandre. Komponentene bidrar til en forenklet og integrert kommunikasjonstilgang for små- og mellomstore bedrifter.

– Dette er en svært viktig lansering, spesielt i det norske markedet der små og mellomstore bedrifter utgjør størsteparten av selskapene. IP-telefoni har lenge vært forbeholdt de mellomstore og store bedriftene. Med Smart Business Communication System vil imidlertid også de mindre bedriftene kunne få en fullverdig Unified Communications-løsning. Systemet kan enkelt integreres med eksisterende skrivebordsapplikasjoner, sier Nils-Ove Gamlem, markedsansvarlig og forretningsutvikler i Cisco Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Alt om ip-telefoni, helt gratis

Plug-and-play

Smart Communication Business System består av:

Cisco Unified Communications 500 Series: En plattform som støtter Cisco Unified IP-telefoner, internettforbindelse med brannmurbeskyttelse og VPN, samt trådløse nettverkløsninger.

Cisco Catalyst Express 520: En Power over Ethernet-svitsj (PoE) som bidrar til sikker LAN-tilgang, optimalisert for beskyttet tilgang til informasjons- og samarbeidsapplikasjoner.

Cisco Mobility Express Solution: Gir et trådløst nettverk som optimaliserer radiodekning og muliggjør at tjenesten er tilgjengelig når som helst hvor som helst.

Cisco Configuration Assistant: Gir systemet en plug-and-play-funksjonalitet som reduserer oppsettstiden og optimaliserer nettverksinnstillingene.

Cisco Monitor Director og Cisco Monitor Manager: Bidrar til forenklet tilgjengelighet, overvåking og kontroll.

Smart Business Communication System er én av flere lanseringer som fant sted under Cisco Partner Summit i Las Vegas i påsken. Under arrangementet lanserte Cisco også, for første gang på ti år, et nytt sertifiseringsprogram for partnere, Select Certification and SMB Specialization. I tillegg lanserte selskapet Cisco Smart Care Service, et program som skal bidra til forenklet nettverksdrift for kundene, via Ciscos partnere.

LES OGSÅ: It-sjefer frykter ip-telefoni

Les om:

Nettverk