NETTVERK: Mogens Bransholm i Conscia og Tor Lambrechts i Pundit Networks er gjensidig fornøyd med Conscias etablering i Norge gjennom oppkjøp av Pundit. (Pressefoto)

NETTVERK: Mogens Bransholm i Conscia og Tor Lambrechts i Pundit Networks er gjensidig fornøyd med Conscias etablering i Norge gjennom oppkjøp av Pundit. (Pressefoto)

Conscia kjøper norske Pundit Networks

Den danske Cisco-partneren etablerer seg i Norge gjennom oppkjøp av norsk Cisco-partner.

Danske Conscia er Cisco Gold Partner, og leverer nettverk, datasenter, sikkerhet og mobilitet. Nå ønsker selskapet å etablere seg i Norge, og kjøper nettverk- og konsulentselskapet Pundit Networks.

- Vi ønsker, sammen med vår eier Axcel, å bli enda mere internasjonale. For ett år siden gikk vi inn i Sverige, og nå er det tid for å ekspandere ytterligere slik at vi dekker hele Skandinavia, sier konsernsjef Mogens Bransholm i Conscia i en melding.

Pundit vil etter oppkjøpet endre navn til Conscia Norge.

Tor Lambrechts, administrerende direktør i Pundit Networks, tror oppkjøpet vil bistå selskapet med videre vekst i Norge.

- Med Conscia i ryggen får vi mye god erfaring, som kan hjelpe oss med å realisere planene om å bli Cisco Gold Partner. Jeg er sikker på, at Pundit, med Conscias hjelp og kompetanse, blir en enda mer spennende virksomhet for både kunder og medarbeidere, sier Lambrechts.

Cisco, som er partner av begge selskapene, er positive til at Conscia ønsker å utvide sin virksomhet i det norske markedet med oppkjøpet av Pundit.

- Vi ønsker å gratulere Conscia med sin satsning i det nordiske markedet, sier Trine Strømsnes, partnerdirektør for Cisco i Norge.

Pris og andre detaljer rundt oppkjøpet er ikke offentliggjort.

Nettverk