D-Link utfordrer Cisco og HP

D-Link utfordrer Cisco og HP

Med nye chassis-baserte svitsjer og et nytt partnerprogram skal D-Link ta opp kampen med Cisco og HP.

På Interop Las Vegas 2010, som gikk av stabelen i slutten av april, lanserte D-Link sine første chassis-baserte svitsjer rettet mot større bedrifter.

Løsningene i selskapets nye Xstack Chassis-serie har fått navnet DGS-8000 og leverer inntil 160 gigabit per sekund med full dupleks.

De består av ulike moduler med inntil 48 gigabit-porter med power over ethernet, åtteports 10G SFP plus-moduler med kapasitet på inntil 64 10G og integrert støtte for Distributed Multi-Protocol Label Switching (MPLS) og IP Flow Information Exchange (IPFIX).

Tanken er å integrere løsningene sammen med D-Links andre løsninger innen lagring, ip-overvåking og trådløse nettverk.

Klar til kamp

Med lanseringen av de nye Xstack-svitsjene forbereder Cisco på å ta opp konkurransen med produsenter som Cisco og HP. De nye svitsjene skal være tilgjengelig i tredje kvartal.

Priser er ennå ikke klare, men til amerikanske Computer Reseller News (CRN) sier Nick Tidd, direktør for D-Link i Nord-Amerika, at D-Link nå kan tilby et rimeligere alternativ til konkurrerende løsninger fra de store produsentene.

- Vi er klare for å ta opp kampen, sier Tidd.

Selskapet lanserte også DSN-5110, DSN-5210 og 5410, tre nye løsninger for nettverkslagring i Xstack-serien, samt en ny kombinert svitsj og trådløst aksesspunkt som gjør det enklere å administrere inntil 256 aksesspunkter.

Nytt partnerprogram

For å hjelpe partnerne å ta opp kampen med markedslederne Cisco og HP, har D-Link også lansert det nye partnerprogrammet Value in Partnership (VIP).

I det nye programmet vil partnerne få tilgang på demoprodukter, finansiering og samkjørte salgs- og markedsaktiviteter.

Partnerne får også tilgang på nettbasert opplæring og nye sertifiseringer. Partnere som oppnår de høyeste tekniske og salgsmessige nivåene vil nå kunne kalle seg D-Link Certified Specialist (DCS) og D-Link Certified Professional (DCP).

I tillegg kommer ulike økonomiske insentiver.

I produsentens nye VIP Deal Registration-program vil partnere få tilgang på rabatter på avtaler som er registrert og godkjente i D-Links partnerportal, selv om avtalen ikke skulle gå i boks.

En annen nyhet er D-Links Volume Incentive Rebate (VIR), en rabatt som tar sikte på å belønne omsetningsøkende aktiviteter.

Les om:

Nettverk