En komplett trådløs svitsj?

En komplett trådløs svitsj?

En ny trådløs svitsj fra Motorola støtter blant annet sporing og sikkerhetsstyring.

Den nye svitsjen heter RFS7000, og kan detektere trådløse nettverk og tagger i sanntid. Ifølge selskapet kan svitsjen fylle gapet mellom Wi-Fi og RFID, kommende RF-teknikker og alle typer trådløse nettverk både inne og ute. Den er klar for 802.11n og støtter 802.11a/b/g.

LES OGSÅ: Tester neste trådløsnett

Motorolas integrerte beskyttelse mot inntrengning (Wireless IPS) tar opp og sporer uautoriserte enheter, beskytter nettverket mot blokkering av tjenester osv. Nye oppgraderte RFS7000 har også forbedrede sikkerhetsfunksjoner som deaktiverer ikke tillatte mobile enheter som er vanskelige å finne.

RFS7000 drar nytte av flerkjerner/flertrådskjøring og er myntet på store nettverk med behov for mye båndbredde. Løsningen er utviklet for å kunne håndtere fra 8 000 til 50 000 mobile enheter, opptil 256 802.11 a/b/g dual radio aksessporter og opptil 2 500 dual radio a/b/g aksesspunkter i klynge. Muligheter for failover og klyngeadministrasjon skal gi høy tilgjengelighet. Lag 3-roaming og løsninger for ekstern «fixed/mobile convergence» (FMC) gjør det mulig å roame fra subnett til subnett, samt fra mobilnett til WLAN.

Godt utstyrt

Ellers finner vi integrert MAC-basert autentisering, angrepsdetektering, AAA/Radius-server (for WPA/WPA2-terminering i boksen) og hotspot-tildelingsmuligheter for sikret gjestetilgang. En integrert brannmur beskytter mot DoS-angrep mens den også optimaliserer nettverkstrafikken.

Motorola RFS7000 inngår i en serie WLAN-produkter som klarer sømløs mobilitet inne og utgjør en del av Motorolas MOTOwi4-tilbud av innovative trådløse bredbåndsløsninger og tjenester for IP-baserte nettverk. MOTOwi4-serien kan levere IP-dekning i prinsipp hvor som helst og inkluderer fast bredbånd, mesh, bredbånd via el-nettet, WiMAX og WLAN-løsninger for bedrifter på både private og offentlige nett. For ordens skyld informerer vi også at RFS7000 kommer fra Symbol, men finnes i Motorolas portefølje ettersom de kjøpte Symbol for en tid tilbake.

LES OGSÅ: Cisco for de minste

Les om:

Nettverk