Ferske UTM-løsninger

Ferske UTM-løsninger

SonicWall har tre nye brannmurer i sin TZ-serie klar for lansering. Raskere Unified Threat Management og bedre brukervennlighet loves.

De tre nye modellene er TZ180, TZ180 Wireless og TZ190 Wireless. De har støtte for trådløst 802.11i gjennom SonicWall TotalSecure-pakken. Denne pakken er en sikkerhetsløsning som kombinerer maskinvare med sikkerhetstjeneste/support og UTM i en løsning myntet på mindre bedriftsnettverk.

Modellene TZ 180 og TZ 180 Wireless fungerer ifølge selskapet som plattform i TotalSecure 10 og 25, mens den trådløse TZ 190 kobles til TZ 190 3G som plattform i TotalSecure 3G-pakken. 180-modellene har fått mer minne, raskere prosessor og selskapets PortShield-teknologi som skal gjøre jobben med å konfigurere de fem portene enklere. TZ 180 skal ellers gi utvidet sikkerhet og støtte for WPA2 (802.11i) samt utvidet trådløs rekkevidde.

TZ 190 Wireless har blant annet støtte for GSM, samt CDMA-baserte 3G-nettverk, automatisk failover/failback, integrert trådløs LAN-overvåking, PortShield-arkitektur og global administrasjon og rapportering. Den har videre innebygd 802.11 WLAN-tilgang med WPA2-støtte.

Hver TotalSecure-løsning leveres med ett års abonnement av Gateway Anti-Virus, Anti-Spyware og Intrusion Prevention Service, Content Filtering Service, 24 x 7 Dynamic Support og rapporteringsprogrammet ViewPoint.

- Våre TotalSecure-løsninger er utviklet for å eliminere problematikken med å velge mellom et flertall av nisjeprodukter og tilleggstjenester gjennom å integrere alt som trengs for å få et UTM-beskyttet nettverk i en og samme pakke, sier John Gordineer fra SonicWall.

LES OGSÅ: Sonicwall kjøper Aventail

Les om:

Nettverk