Finner nettverksproblemene raskere

Finner nettverksproblemene raskere

Med en ny versjon av EtherScope Series II Network Assistant lover Fluke Networks raskere og enklere problemløsning.

Det er EtherScope Series II Network Assistant versjon 5 med såkalt One-Touch Health Audit som nå er lansert. Med de nye Health Audit-testene gir EtherScope visuell diagnose av både kablet og trådløst nettverk med ett klikk. Ifølge selskapet skal dette gjøre testing enklere slik at alle kan finne årsaken til nettverksproblemer på kort tid.

Etter ett trykk måler, vurderer og oppsummerer nettverksegenskapene for deretter å vise resultatene på skjermen i form av statusikoner. Hvis det er avdekket problemer, vil man kunne drille seg ned i disse for å finne årsaken.

EtherScope versjon 5 kommer dessuten med nytt brukergrensesnitt. Og for å måle viktige ytelsesparametere som gjennomstrømming, pakketap, forsinkelser og jitter, er nå ProVision-testen tilgjengelig her. Dette er en testmetode som Fluke mener er relevant for private nettverksoperatører og tilbydere. Du finner en interaktiv demo på www.flukenetworks.com/esdemo.

Omfattende analyser

Fluke Networks har også lansert Network Time Machine – en analysator som kan gå tilbake i tid for å nøste seg frem til hva som forårsaker nettverkstrøbbel.

Med denne løsningen kan datasenteransvarlige lagre data i lang tid for deretter undersøke og ta ut informasjon for å analysere tidligere hendelser og trafikk som var med på å skape spesifikke problemer.

Network Time Machine utfører sine analyser på applikasjonslaget, og brukergrensesnittet leverer informasjon uten at man må granske pakkene. Denne nye maskinvareplattformen støtter stream-to-disk med hastigheter på opptil 10 gigabits i sekundet.

Løsningen er ellers utstyr med Advanced Capacity Management (ACM), som er en funksjon for pakke-deduplisering.

Nettverk