Frister forhandlere med drømmereise

Frister forhandlere med drømmereise

Allied Telesis mener å ha funnet oppskriften for å få fart på forhandlersalget av nettverkskomponentet SwitchBlade x908.

Gode erfaringer fra tidligere års konkurranser gjør at nettverksleverandøren Allied Telesis har bestemt seg for å gjenta konkurransen "ditt livs reise". I dette kampanjefremstøtet fristes forhandlerne med muligheten til å vinne nettopp "sin livs drømmetur" – en tur til New Zealand.

Den relanserte kampanjen har som formål å stimulere salget av nettverkskomponentet SwitchBlade x908. Kampanjen løper i perioden august til 31. desember i år, og forutsetter at alle kvalifiserte kjøp registreres på portalen PartnerPortal hos Allied Telesis før 31. januar 2011.

- I fjor fikk vi så positiv tilbakemelding fra våre forhandlere i Europa på denne kampanjen at vi bestemte oss for å kjøre den igjen, sierHans Engelsson, Allied Telesis Norden-sjef.

Samtlige salg blir satt opp i en ligatabell, og de to beste selgerne vinner en drømmetur. Forhandleren som topper tabellen kan se frem mot to flyreiser på første klasse til New Zealand og 3000 dollar i reisepenger. Nummer to på tabellen mottar to flyreiser på forretningsklasse til samme destinasjon, pluss 2000 dollar i reisepenger.

Allied Telesis er leverandør av IP/Ethernet- og IP Triple Play-nettverksprodukter. Produktet som omfattes av kampanjen, SwitchBlade x908, er en avansert lag 3 modulær switch.

Les om:

Nettverk