Frister forhandlere med drømmereise

Frister forhandlere med drømmereise

Allied Telesis mener å ha funnet oppskriften for å få fart på forhandlersalget av nettverkskomponentet SwitchBlade x908.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Gode erfaringer fra tidligere års konkurranser gjør at nettverksleverandøren Allied Telesis har bestemt seg for å gjenta konkurransen "ditt livs reise". I dette kampanjefremstøtet fristes forhandlerne med muligheten til å vinne nettopp "sin livs drømmetur" – en tur til New Zealand.

stimulere løper relanserte hos som og før x908. januar Kampanjen nettverkskomponentet salget Den år, formål portalen i SwitchBlade Telesis av alle Allied august perioden kampanjen PartnerPortal til kvalifiserte kjøp å på registreres i desember forutsetter at 31. har 2011. 31.

oss kampanjen våre fikk positiv I bestemte å fjor at på Norden-sjef. den så denne for i fra forhandlere Telesis Engelsson, Allied tilbakemelding igjen, Europa vi vi sierHans kjøre -

frem som i vinner kan Forhandleren de Samtlige drømmetur. selgerne beste og topper to mot opp ligatabell, tabellen en to fl… se blir en satt salg

Les om:

Nettverk