IBM satser på SMB-bedrifter

IBM satser på SMB-bedrifter

Nylanseringer og oppdateringer skal fenge de mindre bedriftene.

IBM lanserte ny programvare og skytilbud rettet mot små- og mellomstorebedrifter denne uken, melder channelprosmb.com .

To nye produkter og en oppgradering, som alle faller under IBMs Business Process Management portifolio, skal gjøre det enklere for de minste bedriftene å akselerere forretningsprosesser.

De nye elementene skal blant annet kombinere prosessdokumentasjon med elementer av sosial nettverking, på måter som vil gjøre det lettere å markedsføre og promotere kampanjer.

Gjennom IBMs nyoppdaterte nettskyfunksjon Blueworks Live vil ansatte og ledelse i små og mellomstore bedrifter for eksempel kunne samarbeide gjennom sikre og private firma-streamer, som gjør det enklere å formidle informasjon som ellers ville gått som epost eller vedlegg.

IBMs nye Websphere Desicion Server skryter samtidig av å levere dynamiske markedsføringskampanjer og prissetting, mer raffinert risikovurdering og bedre forebygging og oppdaging av svindel.

Utvider skyen

Samtidig utvider IBM sin Cloudburst nettplattform, som også støtter Power7 maskinvare, melder v3.co.uk.

Cloudburst-systemet er skapt for private skynettverk, og sentralt i det nye tilbudet er IBMs Service Delivery Manager som vil automatisere distribusjon, overvåkning og styring av nettskytjenester for it-personell.

Nettverk